Labels

Friday, December 9, 2011

Baju Korporat Kos Perakaunan Batch 5 USIM...

Salam..kali ni nak berkongsi cerita mengenai "Baju Korporat" untuk kos Perakaunan dengan Kepujian USIM batch ke-5. Nak mula dari mana ea..ok la..kita mula by the very beginning..

Rakan2 penulis dengan baju korporat kos Perakaunan yang baru...^_^

Setelah setahun penulis di alam ijazah sarjana muda ni, baju korporat yang menjadi lambang kesatuan antara ahli2 kos perakaunan belum jugak dihasilkan. Sedangkan pada masa yang sama kos2 lain di Fakulti Ekonomi & Muamalat (FEM) dah ada pon baju korporat masing2.

Saudara Rafiuddin, rakan penulis begitu bersemangat memakai baju korporat ketika presentation...

Kos Pentadbiran Korporat dan Hubungan Luar dengan tema baju korporat berwarna orange+hitam, kos Pemasaran dengan tema baju korporat berwarna putih+hitam dan kos Pentadbiran Muamalat dengan tema baju korporat berwarna krim+coklat.

Rakan2 penulis...

Dipendekkan cerita, akhirnya setelah berlaku pelbagai proses di dalam menyiapkan baju korporat bagi kos Perakaunan, pelajar2 kos Perakaunan berjaya juga menyiapkan baju korporat dengan tema warna biru muda+hitam.

Saudara Eman, juga bersemangat mengenakan baju korporat baru..hehe...

Baju korporat tersebut dipakai buat pertama kalinya bersama ketika Sambutan  10 Tahun Fakulti Ekonomi & Muamalat (MyFEM). Namun, penulis tidak dapat bersama2 memakai baju korporat pada ketika ini kerana menjadi pengerusi majlis pada majlis ini.

Penulis bersama rakan2 seperjuangan...

Itu sahaja perkongsian pada kali ini. Hingga ketemu dipost berikutnya. Wasalam...

No comments:

Post a Comment